Printself Nyomda

A Printself Nyomda honlapja
Printself Printing House Homepage


HonlapÜzleti filozófiánkCégünk profiljaTechnikai felszereltségünkFelhasznált anyagokKapcsolatok, referenciákDigitális nyomdaKapcsolattartásÁrajánlatkérésE-mail

GetRight magyar honlap


RSAClabel
Copyright © 1998–2014
Printself Kft.


Utolsó módosítás:
2014. január 2.


PRINTSELF Nyomdaipari Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
1047 Budapest, (Külső) Váci út 31.
Telefon: 399-1010    Fax: 390-1011


Digitális nyomdánkban digitális, színes és egyszínű (fekete) másoló- és nyomógéppel, valamint teljes kötészettel állunk rendelkezésükre.

A digitális nyomtatás lehetővé teszi, hogy az Ön számítógépén megszerkesztett anyagot tetszőleges példányszámban kinyomtassuk, adatbázisból vett adatokkal személyre szóló (perszonalizált) anyagot is tudunk készíteni, amely akár példányonként más adatokat tartalmazhat!

A Digitális nyomda kezelőrészlegeA kötészeti részleg

Windows alatt futó programok esetén kilövőprogramunkkal újság- vagy könyvformátumot közvetlenül PostScript fájlból készítünk!

A Xerox DocuColor 250 típusú, 50 színes lap/perc, illetve 65 fekete lap/perc sebességű színes digitális nyomógépünk alkalmas színes vagy fekete-fehér eredetik fotó minőségű színes másolására vagy nyomtatására (CMYK rendszerben) az ofszet-technológiának megfelelő minőségben, A/4 vagy A/3+ méretben, egy- vagy kétoldalas kivitelben. Az alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően a festék a nyomdai eljárásnak megfelelően egyesül a papír anyagával, így nem kopik és nem pattogzik le!

Xerox Dokucolor 250

Az OCÉ VarioPrint 2110 típusú, 105 lap/perc sebességű digitális nyomógépünk alkalmas színes vagy fekete-fehér eredetik fotó minőségű fekete-fehér másolására vagy nyomtatására (256 szürkeárnyalattal) az ofszet-technológiának megfelelő minőségben, A/4 vagy A/3+ méretben, egy- vagy kétoldalas kivitelben. Az alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően a festék a nyomdai eljárásnak megfelelően egyesül a papír anyagával, így nem kopik és nem pattogzik le! Ez a berendezés a megbízhatóság, a kiváló minőség, felhasználó-barát használat és a rendíthetetlen termelékenységnek egy újabb szintjét képviseli. A legkülönfélébb- és komplexebb feladatokkal is egyszerűen megbirkózik, anélkül, hogy a termelékenység csökkenne.

OCÉ VP2110 digitális nyomtató

Az OCÉ 3165 típusú, 65 lap/perc sebességű digitális nyomógépünk alkalmas színes vagy fekete-fehér eredetik fotó minőségű fekete-fehér másolására vagy nyomtatására (256 szürkeárnyalattal) az ofszet-technológiának megfelelő minőségben, A/4 vagy A/3 méretben, egy- vagy kétoldalas kivitelben. Az alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően a festék a nyomdai eljárásnak megfelelően egyesül a papír anyagával, így nem kopik és nem pattogzik le!

OCÉ 3165 típusú digitális nyomtató

A Riso RP3700 típusú, 120 oldal/perc sebességű digitális nyomógépünk alkalmas bármilyen, Windows alapú fájlban rögzített digitális anyagok fekete-fehér nyomtatására (128 szürkeárnyalattal) az ofszet-technológiának megfelelő minőségben, A/4 vagy A/3+ méretben, egy- vagy kétoldalas kivitelben. Az alkalmazott korszerű technológiának köszönhetően a festék egyesül a papír anyagával, így nem kopik és nem pattogzik le!

RISO RP3700 típusú digitális nyomtató

A kinyomtatott vagy másolt anyagokat teljes körű kötészettel tudjuk az Önök által kért formátumra elkészíteni: hajtás, összehordás, irkakészítés, tűzés kapcsozás) a papír szélén vagy középen, lyukasztás, spirálozás, hőkötés, ragasztókötés.

HARRIS ragasztókötőgép

 

DUPLO irkakészítő gép

RENZ spirál-lyukasztógép

A Direkt Mail akciók könnyű lebonyolítása érdekében ajánljuk a következő gépeinket:

Pitney Bowes DA750 típusú borítékcímző gépünk LC/6, LA/4, LC/5 és LC/4 méretű borítékok címzését tudja elvégezni egy megadott Excel adatbázisból, mérettől függően 3000 – 8000 boríték/óra sebességgel.

PB DA750 típusú borítékcímző gép

Pitney Bowes DI600 típusú borítékoló gépünk LA/4 és LC/5 méretű borítékba összesen 4, a gép által meghajtott A/4 méretű szórólapot s 2 előre meghajtott mellékletet tud behelyezni, mérettől függően 2000–3000 boríték/óra sebességgel.

PB DI600 típusú borítékoló gép

Az elkészített anyagokat a névjegytől az A/4 vagy A/3 méretig tudjuk laminálni, vagyis olyan kemény műanyag bevonattal ellátni, amely megvédi a viszontagságoktól (víz-, olajszennyeződés, gyűrődés, piszkolódás)!

PEACH 3500 típusú lamináló gép

Általános információk, árajánlatok: Rácz Anna aracz@printself.hu,
Anyagküldés, digitális nyomtatáshoz ajánlatkérés: Sütő Zoltán digit@printself.hu,
Webmaster: akassay@printself.hu